Το σεξ σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ πιο ευχάριστο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ, τα παιχνίδια μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου αποτελεσματικά για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τις σεξουαλικές σας επαφές.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα αγαπημένα σας ερωτικά παιχνίδια, από τους δονητές και τα ντίλντο, μέχρι τα πρωκτικά παιχνίδια, ή όποιο άλλο προτιμάτε, χρειάζεστε σίγουρα και τα σωστά αξεσουάρ. Πολλά από αυτά διευκολύνουν τη διαδικασία και άλλα έχουν ως κύριο στόχο το να εκτοξεύσουν τα επίπεδα απόλαυσής σας σε ύψη που δεν φανταζόσασταν.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά λιπαντικά, ανάλογα και με το σκοπό για τον οποίο τα χρειάζεστε. Υπάρχουν, για παράδειγμα λιπαντικά με γεύσεις που είναι τέλεια για στοματικό σεξ. Δύο από τους βασικούς τύπους λιπαντικών είναι αυτοί που έχουν ως βάση τους τη σιλικόνη ή το νερό και πρέπει να επιλέξετε τα σωστά ανάλογα και με τα παιχνίδια που χρησιμοποιείτε (είναι σημαντικό να ενημερωθείτε σχετικά με τη συμβατότητα του λιπαντικού με το υλικό του εκάστοτε sex toy που χρησιμοποιείτε).

Τα προϊόντα περιποίησης των παιχνιδιών, αλλά και του εαυτού σας είναι εξίσου σημαντικά, όπως αρώματα & καλλυντικά, αλλά και σέξι εσώρουχα και κοσμήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης αφροδισιακά προϊόντα για να ερεθιστείτε, εσείς και ο/η παρτενέρ σας, πιο εύκολα, όπως και έλαια για μασάζ για τα προκαταρκτικά σας.

Ειδικά τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα προσμονής πριν από τη σεξουαλική πράξη και να μην μπορείτε να κρατηθείτε μακριά ο ένας από τον άλλο. Διαλέξτε, επίσης, επιβραδυντικά για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το solo παιχνίδι ή το σεξ για ακόμη περισσότερη ώρα.