Πόσες φορές φαντασιωθήκατε μια σκηνή στην οποία «συλλαμβάνετε» τον/την παρτενέρ σας; Μήπως, από την άλλη πλευρά, φαντασιώνεστε τον εαυτό σας ως υποτακτικό/ή; Τα φετίχ είναι πιο συνηθισμένα από αυτό που μπορεί να πιστεύετε και είναι απολύτως φυσιολογικό να σας αρέσει και το λίγο πιο «άγριο» παιχνίδι (με συγκεκριμένα όρια που θέτετε εσείς και οι παρτενέρ σας, φυσικά).

Μάλιστα, μπορεί να σας έχει διαφύγει και μπορεί αυτού του είδους τα παιχνίδια να αρέσουν εξίσου και στον/στην παρτενέρ σας. Αν συμβαίνει αυτό, τότε είναι μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε μαζί αυτήν την πλευρά του σεξ. Σε ό,τι αφορά τα φετίχ σας, χειροπέδες, κούνιες, μαστίγια & βίτσες, κολάρα και προϊόντα για δεσίματα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα βρείτε για γυναίκες και για άντρες.

Αφήστε τους δισταγμούς και μιλήστε στον/στην σύντροφό σας για τις προτιμήσεις σας, καθώς αυτό μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Διαλέξτε, λοιπόν, μερικά σέξι εσώρουχα, εξοπλιστείτε με λιπαντικά και αρχίστε να εξερευνάτε αυτήν την ιδιαίτερη πλευρά του σεξ μαζί με το άλλο σας μισό.

Σε ό,τι αφορά τα λιπαντικά, προσέξτε μόνο να ελέγξετε τα υλικά τους και να βεβαιωθείτε πως είναι συμβατά με τα ερωτικά παιχνίδια που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά. Μαζί με τα sex toys που θα προμηθευτείτε από το sex shop μας, ώστε να πραγματοποιήσετε τα φετίχ σας, προμηθευτείτε επίσης προϊόντα τα οποία θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα και θα καταστήσουν το σεξ πιο απολαυστικό.

Τα έλαια για μασάζ και τα ερωτικά παιχνίδια για προκαταρκτικά που θα βρείτε στο κατάστημά μας, θα σας διεγείρουν ώστε να είστε πανέτοιμοι/ες για να απολαύσετε το «κυρίως» της βραδιάς.