HOT LESSONS 4 tips που η κλειτορίδα σου θα αγαπήσει

HOT LESSONS 4 tips που η κλειτορίδα σου θα αγαπήσει

Φίλη, υπάρχει μια αλήθεια για την οποία πρέπει να μιλήσουμε. Εδώ θα βρεις tips που η κλειτορίδα σου θα αγαπήσει. Πρέπει να δίνεις λίγη προσοχή και στην κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια του σεξ! Ουφ, εντάξει. Το είπα και ξαλάφρωσα. Σοβαρά, τώρα. Υπάρχουν εκεί έξω αμέτρητα sex toys, κλειτοριδικά toys με δόνηση, σφήνες, δονητές κ.ο.κ., αλλά και tips για τις καλύτερες στάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις για να φτάσεις σε οργασμό. Θα έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να συζητάς με τον/την παρτενέρ σου ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο με την διείσδυση. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να βρεις (και να βοηθήσεις τους παρτενέρ σου να βρουν) τι μπορεί πραγματικά να ερεθίσει την κλειτορίδα σου.

Είναι πιο σύνθετη από αυτό που πιστεύεις

Αν πίστευες ότι η κλειτορίδα είναι απλώς το μικρό μπαλάκι που είναι άμεσα εμφανές, έχει έρθει η ώρα να το ξανασκεφτείς. Ολόκληρη η κλειτορίδα είναι διαμορφωμένη κάπως σαν V και εκτείνεται μέχρι και 5 ίντσες μέσα στο σώμα. Γι’ αυτό και πρέπει να δώσεις οδηγίες στον/στην παρτενέρ σου να μην επικεντρώνεται μόνο σε όσα βλέπει εξωτερικά, αλλά να παίζει με την κλειτορίδα και εσωτερικά.

Tips για να ερεθίσεις την κλειτορίδα (στο σεξ ή και solo)

  1. Δοκίμασε διαφορετικούς τρόπους τριψίματος

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να οδηγηθείς στην κορύφωση. Μπορείς να δοκιμάσεις να τρίψεις την κλειτορίδα σου κυκλικά, διαγώνια ή ακόμη και να τρίψεις τα πλαϊνά σημεία και όχι την ίδια την κλειτορίδα. Διαφοροποίησε επίσης τον αριθμό των δαχτύλων που χρησιμοποιείς.

  1. Άφησε τον/την παρτενέρ να αναλάβει για εσένα

Μπορείς να ζητήσεις από τον/την παρτενέρ σου πολλά και διαφορετικά πράγματα. Αρχικά, μπορεί να κάνει θαύματα με το στόμα, αν δώσεις και εσύ τις κατάλληλες οδηγίες. Τα ρουφήγματα (τόσο στην ίδια την κλειτορίδα, όσο και στα χείλη της), οι κυκλικές κινήσεις με τη γλώσσα και οι παλμοί, σίγουρα είναι μέθοδοι που θα βοηθήσουν σημαντικά. Μπορεί, φυσικά, να κάνει θαύματα και με τα δάχτυλα. Αν κάνετε, όμως, αυτήν την επιλογή είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε αρκετό λιπαντικό!

  1. Δοκίμασε κλειτοριδικά toys

Αφού είσαι εδώ και να διαβάζεις αυτό το άρθρο, ξέρεις τι σημαίνει sex shop και έχεις χαζέψει τουλάχιστον μία φορά τα παιχνίδια που μπορούν να συμβάλλουν στους οργασμούς σου. Κάνε το βήμα και δοκίμασε! Και μόλις μπεις στις κατηγορίες των προϊόντων, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα κλειτοριδικά toys για αναρρόφηση, που μιμούνται τέλεια το στοματικό σεξ, αλλά και τα ασύρματα κλειτοριδικά παιχνίδια για μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο fun. Φαντάσου να βρίσκεστε σε διαφορετικά δωμάτια και να μπορεί να σου προκαλέσει οργασμό με ένα πάτημα στο κινητό. Από άποψη δονήσεων, μπορείς να διαλέξεις από ραβδιά που κάμπτονται όπως θέλεις, δονητές σε σχήμα γλώσσας, μέχρι και πιο απλά αυνανιστήρια. Δοκίμασε μια φορά τα παιχνίδια μόνη σου για να μπορέσεις στη συνέχεια να βρεις τους καλύτερους τρόπους να τα ενσωματώσεις στο σεξ.

  1. Ο ρυθμός είναι σημαντικός

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε και οι δυο κατά νου. Αρχικά, θα πρέπει εσύ η ίδια να εντοπίσεις ποιος είναι ο ρυθμός που σε τρελαίνει. Είναι πιο αργός; Είναι πιο γρήγορος; Μήπως σου αρέσει να ξεκινάς αργά και να αυξάνεις σταθερά την ταχύτητα; Ή θέλεις να χαλαρώνεις για λίγο και να ξαναρχίζεις; Ό,τι και αν προτιμάς θα πρέπει να το εκφράσεις. Ο/Η παρτενέρ σου θα πρέπει να διατηρήσει έναν σταθερό ρυθμό στις κινήσεις που κάνει, αλλά και έναν σταθερό βαθμό πίεσης. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε το στόμα, το δονητή ή τα χέρια σας. Αν οι κινήσεις, η ταχύτητα και ο ρυθμός έχουν σταθερότητα, η κορύφωση θα έρθει και πιο εύκολα. Μάθε τα tips που η κλειτορίδα σου θα αγαπήσει.

Έχω μια τελευταία συμβουλή για εσένα, φίλη. Ξεπέρασε τους φραγμούς σου! Και ο δικός σου οργασμός είναι πολύ σημαντικός και για να τον έχεις πρέπει να ανακαλύψεις τι απολαμβάνει το σώμα σου.

Μάθε tips που η κλειτορίδα σου θα αγαπήσει

Και ας μην ξεχνάμε να ντυνόμαστε όμορφα με ρούχα που αρέσουν. Εδώ έχουμε πρόταση με στάμπες σε μπλούζες. Επιλέξτε μποξεράκια & στρίγκ με πρωτότυπα μηνύματα.

  1. דירות דיסקרטיות בנתניה 31 Ιανουαρίου, 2023 at 4:19 πμ - Reply

    Very nice post. I absolutely appreciate this website. Continue the good work!

Τα πιο δημοφιλή μας άρθρα